Представници Градске управе Новог Пазара обишли су ОШ ”Ђура Јакшић” у Трнави у којој је успешно реализован низ значајних пројеката. Од неусловне школске зграде преуредили су простор и добили савремени информатички кабинет, мини фискултурну салу, просторију за предшколце и библиотеку. Успешна сарадња биће настављена и убудуће, договорено је приликом ове посете. Од неусловне зграде повришне 450 метара квадратних ђаци ОШ „Ђура Јакшић” у Трнави добили су потпуно реновиран простор и у њему савремени информатички кабинет.

И то није све. У овом помоћном објекту сада постоји просторија за предшколце, библиотека и мини фискултурна сала, па ђаци више не морају да изводе час физичког васпитања напољу на температурама у минусу. ”Добра сарадња са Градском управом и пожртвован тимски рад менаџемнта школе дали су конкретне резултате”, изјавила је директорка ОШ „Ђура Јакшић” у Трнави Санела Међедовић. На састанку је договорен редослед реализације и будућих пројеката.

”Ове реновиране простороје су потврда да се све може кад се хоће. Ми ћемо наставити да улажемо у образовање, у ову школу, централне градске, сеоске и приградске школе”, изјавио је помоћник градоначелника Новог Пазара Енсар Шкријељ. Асфалтирање прилазног пута до школе, уређење школског дворишта као и санација и адаптирање школске трпезарије са кухињом, пројекти су школског тима у Трнави, чија је реализација у припреми.

0 0 Гласови
Оцена чланка
Обавести ме о
0 Коментари
Видите све коментаре